BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Tatkavaklı Ortaokulu

BİLKENTLİ ÖĞRENCİLER OKULUMUZDA….

Bilkent Üniversitesi’nin “Güneş Köyden Doğuyor (GÜNKÖY)” adlı toplumsal duyarlılık projesi kapsamında 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde okulumuza Bilkent Üniversitesinden gönüllü 55 öğrenci müzik, resim, sanat, spor, fen, tiyatro ve dans etkinlikleri ile öğrencilerimizle unutulmayacak anılar biriktirip keyifli zamanlar geçirdiler.

Ayrıca öğrencilerimizin bilgiye kolayca erişebilecekleri, içinde keyifli zaman geçirebilecekleri, nitelikli eğitimin vazgeçilmezi olan zengin ve donanımlı iki kütüphaneyi (hem ilkokula hem de ortaokulumuza) gece-gündüz çalışarak iki günde emekleri ile kazandırdılar. 55 Gönüllü öğrenci fedakârca çalışmalarıyla çocuklarımıza hayal güçlerini ve ufuklarını genişletici etkinlikler ile zihinlerinden silinmeyecek dolu dolu iki gün yaşattılar.

Bu süreçte; öncelikle Bilkent Üniversitesi GÜNKÖY projesi gönüllüsü öğrencilerine, projenin gerçekleşmesinde sürecin başlamasından bitimine kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veysel Çalık beye, iki gün boyunca yanımızdan hiç ayrılamayan her işimizde bizlere yardımcı olan mahalle muhtarımız Mehmet Orak beye, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı  Şükrü Erdem Beye, Tat Gıda fabrikasına, okul aile birliği başkanımız Nur Demir Hanıma, pansiyonunda öğrencileri misafir eden Züferbey İmam Hatip Ortaokulu İdareci ve personeline ve Tatkavaklı ilkokulu- ortaokulu öğretmenleri ve idarecilerine çok teşekkür ediyoruz.

Yücel DERSİN

Tatkavaklı İlkokulu/Ortaokulu Müdürü